Gratis kennismakingsgesprek, Bel voor info naar: 06-51588035

Johan en Rineke

Ons huwelijk stond behoorlijk onder spanning. We wilden na ruim 30 jaar met elkaar door maar we wisten niet meer hoe . Er was teveel gebeurd dat te weinig een plaats had gekregen. We melden ons eerst aan voor een weekend in Zwijndrecht. Patrick voerde intensieve gesprekken met ons. Op een hele deskundige, warme en niet bedreigende of beschuldigende manier. Maar confronterend was het wel. En hoopgevend! Met duidingen vanuit het verleden en vragen voor de toekomst.
Vrij snel daarna besloten we ons aan te melden voor een therapieweek in Frankrijk. Intensieve gesprekken en verwerkingsopdrachten werden afgewisseld door heerlijk boeiende kook- workshops. Dit alles in een bijzonder aangename omgeving waar je bovendien ook nog eens de gelegenheid had om te schilderen.
We zijn met nieuwe energie voor elkaar maar ook voor onszelf teruggekomen. Het voelt een beetje alsof we opnieuw getrouwd zijn, een nieuwe start. Het schilderij dat we samen gemaakt hebben hangt in onze woonkamer als bijzonder aandenken van het proces waar we doorheen gegaan zijn. Wij vinden het mooi gelukt! We zijn dankbaar dat Patrick dat zo bij ons heeft losgemaakt.

VERGOEDING

Bij de meeste verzekeraars is het mogelijk om een deel van de therapiekosten vergoed te krijgen.
Kijk naar uw polisvoorwaarden of neem contact met ons op.

ERKENNING

  • Patrick Hoogendoorn Relatietherapieweekend erkenning nap
  • Patrick Hoogendoorn Relatietherapieweekend erkenning nvagt
  • Patrick Hoogendoorn Relatietherapieweekend erkenning ecp

SJOMI ADVIESBUREAU

  • Rietkerkweg 284
  • 3066 VJ  Rotterdam
  • 06 515 880 35
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.