Gratis kennismakingsgesprek, Bel voor info naar: 06-51588035

Hans en Margriet

Wij hebben de therapieweek in Frankrijk als confronterend, maar ook als bijzonder en dierbaar ervaren. Patrick’s respect en liefde zijn altijd voelbaar geweest. We hebben genoten van zijn energieke en welgemeende gastvrijheid. De uitgebreide ontbijtjes en de koffie met geklopte melk gaven steeds het gevoel dat wij zeer welkom waren. De sessies waren scherp, maar ze maakten mij, Margriet wel duidelijk dat ik andere keuzes kan maken in mijn relatie met Hans en naar mezelf toe. Minder “heks”, meer zacht en liefdevol.
Door de sessies ben ik me bewust geworden van de keus die ik heb om mijn verwachtingen naar Hans toe bij te stellen en sommige los te laten. Ik ben erachter gekomen dat een groot deel van mijn van boosheid en irritaties met mijn eigen verleden te maken heeft. Het is daarmee iets van mijzelf geworden, waar Hans niet primair verantwoordelijk voor is. Dit geeft lucht in onze relatie en ik zal zelf aan de slag moeten gaan met dit stuk uit mijn verleden. Dit proces gaat nog een mensenleeftijd mee, maar dat ik me ervan bewust ben helpt mij om mijn valkuil te herkennen en hier iets mee te doen. Dit geeft mij een nieuw en werkbaar perspectief.
We hebben ook in de week geschilderd en dat heeft echt een bijdrage aan de verwerking gegeven. Ons laatste en meest dierbare schilderij, waarbij onze relatie zo duidelijk uit de verf kwam, krijgt een mooie plek. We kunnen er samen om lachen en dat is heel bijzonder.

VERGOEDING

Bij de meeste verzekeraars is het mogelijk om een deel van de therapiekosten vergoed te krijgen.
Kijk naar uw polisvoorwaarden of neem contact met ons op.

ERKENNING

  • Patrick Hoogendoorn Relatietherapieweekend erkenning nap
  • Patrick Hoogendoorn Relatietherapieweekend erkenning nvagt
  • Patrick Hoogendoorn Relatietherapieweekend erkenning ecp

SJOMI ADVIESBUREAU

  • Rietkerkweg 284
  • 3066 VJ  Rotterdam
  • 06 515 880 35
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.