Gratis kennismakingsgesprek, Bel voor info naar: 06-51588035

Richard en Wendy

Toen we de parkteerplaats van het hotel opreden zei Wendy uit het diepst van haar hart: 'Hier heb ik echt geen zin in'. Voor mij, was het dit weekend erop of eronder. Wel of niet doorgaan met ons huwelijk. Eigenlijk zag ik er geen brood meer in, maar voor het belang van onze jonge kinderen wilde ik nog graag een allerlaatste poging doen. Na het inchecken begon onze eerste sessie, en wat gebeurde: Patrick was meteen tot de kern doorgedrongen. Ik kon eindelijk mijn emoties laten gaan en binnen een uur kwamen de tranen.
De eerste stap was gezet. Wendy kreeg meten ook ruimte om zichzelf te worden. Tijdens de dagen erna hebben we nog een aantal sessies gehad en al snel groeide we naar elkaar toe op een manier die we eigenlijk nog nooit ervaren hadden, dat je ook op gelijkwaardig niveau met elkaar kunt omgaan. Dat was toch wel erg bijzonder en fijn. Patrick heeft ons geholpen met het inzichtelijk maken van wat nu de kern van ons probleem was.
Na deze 3 dagen begon thuis het echte werk, we zijn onze valkuilen tegengekomen, maar nu naar meer dan een half jaar ervaren we dat we gelijkwaardig zijn geworden. Wendy is en echte VROUW geworden met veel meer zelfvertrouwen en ik ben met beide benen op de grond terecht gekomen en zie ik haar ook veel meer staan als mens die er toe doet. Gek genoeg (of toch niet?) zien we het ook terug in onze kinderen. We hebben nu hele vrolijke kinderen die kunnen genieten van hun jeugd. Het Sjomiweekend is het omkeerpunt in ons leven en huwelijk geworden, wat een cadeau!

 

VERGOEDING

Bij de meeste verzekeraars is het mogelijk om een deel van de therapiekosten vergoed te krijgen.
Kijk naar uw polisvoorwaarden of neem contact met ons op.

ERKENNING

  • Patrick Hoogendoorn Relatietherapieweekend erkenning nap
  • Patrick Hoogendoorn Relatietherapieweekend erkenning nvagt
  • Patrick Hoogendoorn Relatietherapieweekend erkenning ecp

SJOMI ADVIESBUREAU

  • Rietkerkweg 284
  • 3066 VJ  Rotterdam
  • 06 515 880 35
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.