Gratis kennismakingsgesprek, Bel voor info naar: 06-51588035

Nicolette

Het is alweer bijna een jaar geleden dat mijn – toenmalige – man en ik een relatietherapieweekend bij jou hebben gehad. Ik heb toen met veel moeite het besluit genomen te gaan scheiden. Het besluit nemen is één ding, uitvoeren is een tweede. Zeker omdat wij samen een kind hebben, kon ik niet gelijk weg en hebben we nog even het spel doorgespeeld. In de kerstvakantie hebben we het onze zoon verteld en eind februari, in de voorjaarsvakantie zijn mijn zoon en ik verhuisd naar mijn nieuwe appartement.
Nu, een jaar later, kan ik met trots terugkijken op mijn besluit. Sinds ik in mijn eigen appartement woon, ben ik helemaal opgebloeid. Ik voel – en ben – zielsgelukkig. Geen seconde heb ik spijt van de beslissing weg te gaan. Ik loop dag in dag uit met een glimlach op mijn gezicht en heb het gevoel de hele wereld aan te kunnen. Het mooie is dat alles ook elke keer goed gaat. Alle puzzelstukjes vallen langzaamaan op hun plek. Er groeit nu zelfs, zeer spontaan, een klavertje vier op mijn balkon! Ik ben niet bijgelovig, maar het geeft me wel een goed, positief gevoel.
Hoe moeilijk het ook was voor mijn zoon, ook voor hem is het goed uitgepakt. Hij is een stuk rustiger geworden, zijn woedeaanvallen zijn sterk verminderd en het spelen met andere kinderen gaat steeds beter. Ik heb een goede school voor hem gevonden, waar veel aandacht wordt gegeven aan zijn persoonlijke behoeften. Daarom wil ik je, alhoewel pas een jaar na dato, ontzettend bedanken voor alle gesprekken die mij hebben geholpen deze beslissing te nemen! Nogmaals dus, ontzettend, ontzettend, ontzettend bedankt!

 

VERGOEDING

Bij de meeste verzekeraars is het mogelijk om een deel van de therapiekosten vergoed te krijgen.
Kijk naar uw polisvoorwaarden of neem contact met ons op.

ERKENNING

  • Patrick Hoogendoorn Relatietherapieweekend erkenning nap
  • Patrick Hoogendoorn Relatietherapieweekend erkenning nvagt
  • Patrick Hoogendoorn Relatietherapieweekend erkenning ecp

SJOMI ADVIESBUREAU

  • Rietkerkweg 284
  • 3066 VJ  Rotterdam
  • 06 515 880 35
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.