Gratis kennismakingsgesprek, Bel voor info naar: 06-51588035

Rianne

Vanwege een burn-out kwam ik ziek thuis te zitten. Via mijn werkgever kwam Patrick op mijn pad. Een groot geluk! In de loop van diverse gesprekken hielp hij mij tot rust te kunnen komen en eigen wegen te ontdekken. Ik leerde hoe ik me op geheel eigen wijze het beste kon ontspannen. Ik leerde inzien hoe ik realistisch, relativerend, eerlijk en voor mezelf opkomend met situaties kon omgaan (ik dacht nogal eens voor een ander, nam verantwoordelijkheden van anderen op me, en durfde vaak niet mijn eigen hart en keuzes te volgen).
Zo ontdekte ik ook langzaam maar zeker wat ík wilde, wat ík voelde, wat ík verlangde. Allemaal dingen die onder een dikke laag van zelfbescherming verstopt zaten. Door de gesprekken en belangrijke lessen die ik daarin leerde, ben ik dichter bij mezelf gekomen. Ik sta nu anders in het leven en heb daardoor een aantal belangrijke keuzes durven maken en stappen durven zetten. Niet alleen op terreinen die mijn werk aangaan, maar ook in privé-situaties. Soms voelt dat nog beangstigend, maar dat is een groeiproces; de daden zijn er in ieder geval wel. Mijn denken en handelen is gezonder geworden.
Ik heb veel meer vertrouwen in mezelf gekregen. Dit ging niet altijd even makkelijk. Maar Patrick heeft in de verwezenlijking daarvan een onmisbare rol gespeeld. Doortastend, oprecht, direct, met kennis van zaken en altijd meelevend en invoelend hield hij mij steeds weer een spiegel voor. En dat heeft gewerkt!

VERGOEDING

Bij de meeste verzekeraars is het mogelijk om een deel van de therapiekosten vergoed te krijgen.
Kijk naar uw polisvoorwaarden of neem contact met ons op.

ERKENNING

  • Patrick Hoogendoorn Relatietherapieweekend erkenning nap
  • Patrick Hoogendoorn Relatietherapieweekend erkenning nvagt
  • Patrick Hoogendoorn Relatietherapieweekend erkenning ecp

SJOMI ADVIESBUREAU

  • Rietkerkweg 284
  • 3066 VJ  Rotterdam
  • 06 515 880 35
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.