Skip to main content

Eéndaags arrangement

Ben je toe aan duidelijkheid en zoek je een oplossing?

 • Zit je in een crisis of met een conflict?
 • Leef je al langer met een geheim?
 • Heb je twijfels of zit je in een impasse?
 • Heb je het gevoel de grip op je leven of je relatie kwijt te raken?
 • Kan de paniek zomaar toeslaan en zou je het liefst van alles weg willen rennen?
ééndaags arrangement

Ieder mens komt in zijn leven situaties tegen die voor een dilemma kunnen zorgen

Wat moet je doen? Welke keuze moet je maken? Soms kunnen we het zelf oplossen, tijd en rust helpen daarbij. Maar in situaties waar tegenstrijdige belangen en gevoelens een rol spelen, kan de druk steeds groter worden. Dan is het lastig om alles te overzien en de consequenties van je mogelijkheden en keuzes goed op een rij te krijgen.

Een deskundige spiegel en klankbord

Ben je op zoek naar een onafhankelijke derde die naar je luistert en de situatie objectief bekijkt? Tijdens een dagarrangement neem ik de tijd om alles rustig op een rij te zetten, dilemma's te ontwarren en alle argumenten (voor en tegen) helder te krijgen.
Als klankbord houd ik je een spiegel voor en help ik je om weer richting aan je leven te geven. Vanwege mijn jarenlange ervaring met het omgaan en oplossen van conflictsituaties en levensvragen ben ik in staat om in zeer korte tijd blijvend resultaat te boeken en mensen te helpen om op een meer bevredigende manier te leven en te functioneren.

Programma eendaags arrangement

De invulling van deze dag bepalen we in overleg en kan aangepast worden aan jouw specifieke wensen of behoeften. Vooraf ontvang je een vragenformulier zodat ik de situatie kan inventariseren. Gebruikelijk is dat de dag uit 3 sessies van elk minimaal 2 uur bestaat, met tussendoor verwerkingsopdrachten en reflectietijd.
 • 10.00 – 12.00 uur:

  eerste sessie

 • 12.00 – 13.30 uur:
  reflectie/verwerkingsopdracht en lunch
 • 13.00 – 15.00 uur:
  tweede sessie
 • 15.00 – 15.30 uur:
  reflectie/verwerkingsopdracht
 • 15.30 – 17.00 uur:
  derde sessie en aansluitend evaluatie

Werkwijze eendaags arrangement

We werken op 3 niveaus:
 1. Inzicht verkrijgen in jouw situatie
  Wat speelt er, wat betekent het voor je en welke impact heeft dit op jouw functioneren? Welke rollen en communicatiepatronen? Waarom kwam je in deze impasse terecht en waarom wil je het nu oplossen of doorbreken? Zijn er alternatieve mogelijkheden om hiermee om te gaan? Welke aanpak heb je tot nu toe gehanteerd en waarom blijkt deze niet succesvol?
 2. Aanleren van alternatieve vaardigheden/strategie
  Hoe kan je beter en op een meer bevredigende manier met jezelf en de situatie omgaan? Wat kan je anders doen zodat je niet iedere keer in deze impasse terechtkomt? En hoe kom je er zo snel mogelijk weer uit, mocht dit onverhoopt toch gebeuren?
 3. Creëren van betere ervaringen
  Het eendaagse arrangement is gericht op het creëren van nieuwe en betere ervaringen. Hierdoor herstelt het vertrouwen in jezelf en je handelen.

Locatie

Voor het eendaagse arrangement, ben je welkom in mijn praktijkruimte op het ss Rotterdam in Rotterdam.

Kosten eendaags arrangement

Prijs van het arrangement: 900 euro, excl. 21% btw
Dit arrangement kan ook individueel geboekt worden, deze is dan vrijgesteld van btw.

Voor de zakelijke markt is een speciaal tarief van toepassing. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten van de therapie. Wil je weten waar je recht op hebt? Neem contact met mij op voor meer informatie.

Betaling

Nadat je een dag arrangement hebt geboekt, ontvang je de bevestiging met alle praktische informatie over de tijden, locatie en betalingsvoorwaarden.
Heb je nog vragen of wil je weten of dit arrangement past in jouw situatie? Wil je je aanmelden?