Skip to main content

Persoonlijke coaching

Coaching helpt je ook om te groeien, meer balans te vinden tussen jezelf en jouw omgeving.

Coaching stimuleert jouw ontwikkeling. Als coach kan ik je helpen om op een eerlijke manier naar jezelf te kijken. Door te zijn wie je echt bent, leer je realistischer te zijn over wat je kunt, waar je tegenaan loopt en hoe het beter kan.

Coaching helpt je ook om te groeien, meer balans te vinden tussen jezelf en jouw omgeving. Je kunt ontdekken waar je inspiratie en motivatie uit haalt, waar jouw kracht ligt en hoe je resultaten kunt bereiken. Het werkt verrijkend voor jezelf én voor jouw omgeving.

Persoonlijke coach

Door de hectiek van alledag is er vaak maar weinig tijd om even stil te staan. Toch is het noodzakelijk om dit wél te doen. Nadenken over wat je doet, hoe je het doet en of je nog steeds op de juiste weg zit.
Misschien ervaar je geen plezier meer in jouw werk, of loop je vast en vraag je jezelf af waar dat aan ligt en hoe het nu verder moet. Of je zit thuis met een burn-out en wilt de draad graag weer oppakken, maar hoe doe je dat?
Als coach ben ik een sparringpartner die meedenkt, verschillende invalshoeken voorlegt, spiegels voorhoudt en samen met je naar jouw mogelijkheden en kansen kijkt.

Inzicht – Ervaring – Vaardigheden

  • Je ontdekt dat je gevoelens niet op zichzelf staan maar te maken hebben met bepaalde situaties, gedachten, ervaringen en gewoontes (patronen).
  • Je leert verbanden te leggen en te begrijpen wanneer deze gevoelens een rol gaan spelen.
  • Je krijgt inzicht in je blinde vlekken en valkuilen, deze dragen bij aan het feit dat je vastloopt en in de problemen komt.
  • Naast dit inzicht krijg je alternatieve vaardigheden aangereikt waardoor je op een andere en betere manier met jezelf, je gedachten, gevoelens en situaties kunt omgaan.
  • Je leert tijdens de coaching deze nieuwe vaardigheden toe te passen, zodat je positieve ervaringen kunt opdoen. Met deze nieuwe ervaringen ga je thuis en/of werk verder aan de slag, zodat je weer de controle over je leven krijgt, optimaal kunt functioneren en genieten van het leven.

Traject coaching

Meestal 5 tot 10 sessies

Kosten

Het tarief bedraagt 150 euro per uur, vrijgesteld van btw
Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?