Persoonlijke coaching

Hoe krijg ik meer plezier in mijn eigen leven en in mijn werk?

Coaching stimuleert uw ontwikkeling. Als coach kan ik u helpen om op een eerlijke manier naar uzelf te kijken. Door te zijn wie u echt bent, leert u realistischer te zijn over wat u kunt, waar u tegenaan loopt en hoe het beter kan.

Coaching helpt u ook om te groeien, meer balans te vinden tussen uzelf en uw omgeving. U kunt ontdekken waar u inspiratie en motivatie uit haalt, waar uw kracht ligt en hoe u resultaten kunt bereiken. Het werkt verrijkend voor uzelf én voor uw omgeving.

Persoonlijke coach

Door de hectiek van alledag is er vaak maar weinig tijd om even stil te staan. Toch is het noodzakelijk om dit wél te doen. Nadenken over wat u doet, hoe u het doet en of u nog steeds op de juiste weg bent.
Misschien ervaart u geen plezier meer in uw werk, of loopt u vast en vraagt u zichzelf af waar dat aan ligt en hoe het nu verder moet. Of u zit met een burn-out thuis en wilt de draad graag weer oppakken, maar hoe moet dat dan?
Als coach ben ik een sparringpartner die meedenkt, verschillende invalshoeken voorlegt, spiegels voorhoudt en samen met u naar uw mogelijkheden en kansen kijkt.

Traject

Het uitgangspunt is 5 gesprekken van 1,5 uur

Kosten

Het tarief bedraagt 950 euro, vrijgesteld van btw
Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?

Vergoeding

Bij de meeste verzekeraars is het mogelijk om een deel van de therapiekosten vergoed te krijgen. Kijk naar uw polisvoorwaarden of neem contact met ons op.

Sjomi Adviesbureau

Rietkerkweg 284, 3066 VJ Rotterdam

© Patrick Hoogendoorn | Algemene voorwaarden | AVG